Wineke van Aken

Wineke van Aken
Mindfulnesstrainer en yogadocent
Derde Helmersstraat 70-2
1054 BL Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 - 21511410
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, overige werkvelden

Voordat Wineke van Aken zich full time ging bezig houden met het overdragen van Mindfulness & Yoga in de vorm van trainingen, coaching en retraites was zij 17 jaar werkzaam als marketingmanager en communicatieadviseur, o.a voor de Rabobank, Sanoma Uitgevers en MSL Communication Consultants.

Naast haar werk als senior consultant begon Wineke met het geven van yoga lessen en mindfulness trainingen en retraites in het buitenland. Positieve feedback heeft haar gestimuleerd zich full time bezig te houden met MettaMind. Haar missie is om yoga en mindfulness toegankelijk te maken voor een groot publiek als middel om rust in je hoofd en balans in je leven te krijgen. Zodat je de kwaliteit van je leven kan verbeteren.

Door haar ruime werkervaring als adviseur in veeleisende corporate omgevingen heeft zij als geen ander inzicht in de behoeften van de deelnemers en mogelijkheden binnen organisaties en ze kan daar in haar trainingen en lessen naadloos op aansluiten.

Haar stijl is ontspannen en vriendelijk met een vleugje humor. De technieken worden helder en concreet aangeboden. Steeds met een koppeling naar het dagelijks leven zodat je weet hoe je de kwaliteit van je leven (ook buiten de yogamat en het meditatiekussen), kunt verbeteren. 

Wineke volgt regelmatig bijscholingsworkshops, super- en intervisie en meerdaagse Vipassana stilteretraites. Daarmee verdiept ze haar kennis van en de belichaming van mindfulness en kan ze de kwaliteit van haar trainingen op een hoog niveau houden. 

Wineke geeft ook Yoga met Mindfulness retraites op Bali, in Italië en op Ibia. Hier het volledige retraiteaanbod. 

 

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.