Wolfram Meyer

Mindfulness & Compassie Haarlem
Mindfulnesstrainer (MBSR/MBCT), Compassietrainer (MBCL), Intuïtief Coach,
Schoolenaerlaan 18
2034 KA Haarlem

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-44168880
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, overige werkvelden

Of ik nu een training aan een groep geef of mensen individueel begeleid, het vertrekpunt van mijn begeleiding ligt altijd bij mindfulness en compassie. De focus lig bij het van binnen stil mogen worden, met compassie te proeven wat er hier en nu gaande is. Te mogen veranderen, waar dat mogelijk is. Anders te leren omgaan met de dingen die niet veranderbaar zijn. De eigen wijsheid hierin te ontwikkelen en vrij te worden.

Als trainer is het mijn doel om een ruimte van vertrouwen en wederzijds respect te creëren. Waarin het met en van elkaar leren in een ontspannen sfeer mag plaatsvinden en er óók gelachen mag worden. Waarin nieuwe ervaringen opgedaan mogen worden en het geleerde een plaats krijgt in het leven van alledag.

Als coach heb ik respect voor de eigenheid van elk mens. Het geeft mij vreugde, je te ondersteunen bij de ontwikkeling van je eigen potentie. Je te mogen begeleiden bij het vinden van je eigen authentieke antwoorden op de vragen die bij je leven.

Als mens hebben de ups en downs in het leven mij geleerd, dat elke wolk ook een gouden randje heeft. Dat elke tegenslag, elk ′falen′ ook kansen biedt voor een nieuw begin en een positieve ontwikkeling, ook al wordt dat vaak pas achteraf duidelijk.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.