Yael Ben-Shalom

Beeldend Therapeute, mindfulness trainster
D.S. Bangmasritte 60
9008 TN Reduzum

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0566-602348
E-mail


Werkveld(en)
overige werkvelden, individuele trainingen, kinderen en jeugd, onderwijs, groepen met open inschrijving, GGZ

"Leren rusten in Het stille lichaam en met compassie en mildheid open leren staan voor al onze ervaringen creëert ruimte om onvoorwaardelijk te mogen zijn wie we zijn." 

We hebben geleerd om bang te zijn voor ‘moeilijke’ gevoelens en emoties, onze gedachten als ‘werkelijkheid’ te zien en gevoelens in het lichaam vaak te negeren. Op allerlei manieren proberen we ze te ontlopen, te onderdrukken of te verloochenen. Elk gevoel of emotie is echter altijd legitiem en als we ze de ruimte gunnen zullen ze ook weer , net zoals ze gekomen zijn, overgaan. Door Mindfulness te beoefenen leren we om het rijkdom aan emoties, gedachten en gevoelens in het lichaam toe te laten en te ervaren. Dat resulteert in verminderen van stress en vergroten van het zelfvertrouwen.

Ik ben geboren en getogen in Haifa, Israel. Vanaf mijn 27ste woon ik in Nederland. Altijd ben ik op zoek geweest naar de unieke ingang van waaruit wij, mensen, in contact kunnen komen met onze eigen kwetsbaarheid, wijsheid en kracht.

Aan de universiteit van Haifa, studeerde ik klinisch maatschappelijk werk en in Nederland werd ik opgeleid tot dramadocente, voice-dialogue trainster en beeldend therapeute. Ik ben gecertificeerd en 1ste graad geregistreerd Mindfulness trainster voor volwassenen, MBSR & MBCT zoals ook  trainer Mindfulness voor kinderen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Friesland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Friesland.