Yu-Wen Tjiong

Acupunctuur arts Praktijk Tjiong
Arts/Mindfulnesstrainer
Ruischenstein 12
1181 NX AMSTELVEEN

AIGA Artsencentrum voor Integrale Geneeskunde Amsterdam
Arts/ Acupuncturist/Mindfulnesstrainer
Deurloostraat 129 Hs
1078 HX AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-23572386
E-mail
Website


Werkveld(en)
chronische klachten, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, AGZ, individuele trainingen

Mindful Health Care

Mijn hele werkende leven als arts, werk ik al met mensen in de gezondheidszorg, met veel plezier en passie. Altijd weer geinspireerd door de mensen om mij heen, familie, vrienden, patienten. Ik heb mogen zien hoe veerkracht, omgaan met levens stress, goed voor jezelf zorgen, je verbonden voelen met anderen de sleutels bieden tot het ervaren van levensgeluk en gezondheid.

Mindful (in aandacht) proberen te leven, betekent voor mij leren heel goed voor jezelf te zorgen, je eigen grenzen echt te leren kennen zonder te vergelijken met wat anderen doen. Even stilte zoeken in de storm, de donkere wolken zien, durven voelen wat er is, zonder gelijk te hoeven oordelen of reageren uit angst of boosheid. Vanuit deze stilte komt ruimte voor diepe wijsheid in jezelf, hoe te zorgen voor je gezondheid van lichaam en geest om meer in balans te komen, in je kracht te staan, juist ook in tijden dat er veel obstakels of stress in je leven zijn. Kun je dan echt je eigen beste vriend zijn, die oprechte vriendelijke aandacht voor je heeft, zonder te hoeven oordelen, je gelijk adviezen te geven hoe je het beter had of zou moeten doen.

Mijn boodschap is, zorg niet alleen voor je lichaam maar ook ′train je brain′ (wetenschappelijk aangetoond effectief!) in het omgaan met stress, pijn en onrust. Zorg goed voor jezelf en leer jezelf Mindful leven.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.