Zohair Elabd

ZoMindful
Mindfulness Trainer
Borgerstraat 102
1053 PE AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-40200178
E-mail
Website


Zohair Elabd - Mindfulness trainer

Ik ontdekte de kracht van mindfulness in een periode van veel stress. Een veeleisende baan in het bedrijfsleven, de koop van een nieuw huis, en een stuk lopende relatie eisten hun tol. Ik liep ernstige rsi-klachten en bijna een burn-out op. Toen ik op aanraden van een vriendin een meditatietraining volgde ervoer ik niet alleen verlichting in mijn klachten, minder stress, minder gepieker en rsi klachten, maar dat ik er bovendien een gelukkiger en stabieler mens van werd. Er was een zaadje geplant wat uiteindelijk leidde tot mijn mindfulness trainerschap.

Door de jaren heen volgde ik verschillende mindfulnesstrainingen en bezocht ik retraites van verschillende tradities in verschillende landen. Mindfulness leert mij beter om te gaan met de hectiek van alledag en simpelweg gelukkiger te zijn. Het delen van deze vaardigheid is dan ook mijn voornaamste drijfveer om mindfulness trainer te zijn. 

Naast mindfulness trainer werk ik als (museum-) docent en duo-raadslid. 

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  AMSTERDAM
  Start op: 17-02-2019

  Tijdens deze halve stiltedag, van 09.30 tot 14.00, komen onder andere alle bekende mindfulness oefeningen aan bod. Een stiltedag betekent dat we onderling niet zullen communiceren, uitgezonderd het begin en eventueel het einde. Alle oefeningen zijn echter begeleid, dus helemaal stil zal het niet zijn. De oefeningen duren maximaal 30 minuten, er zal dus voldoende afwisseling zijn tussen zitten, bewegen, lopen en liggen. De ervaring is dat dit een verdiepende ofwel opfrissend effect kan hebben op een (eerdere) mindfulness cursus of andere meditatie ervaringen.

  Mocht je hieraan deel willen nemen dan ben je van harte welkom. Aanmelden is wel vereist. Iedereen is welkom die enige meditatie-ervaring heeft.

  De dag wordt vindt plaats op het WG plein 108. De kosten hiervoor bedragen 25,- euro. Aanmelden kan via https://www.zomindful.nl/contact/ Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining

  AMSTERDAM
  Start op: 05-03-2019

  Mindfulness Training Amsterdam vanaf €255,-

  In 8 weken leer je alle technieken die bij de officiële mindfulness training horen. Vanaf €255,- inclusief lesmateriaal. Dit doen we tijdens 8 dinsdagavonden van 19.00 tot 21.15, daarnaast zal er thuis geoefend worden.

  Start: Di 5 maart vervolgens 12, 19, 26 maart, 2, 9, 16, 23 april (optionele stiltedag op zondag 17 februari 09.30-14.00)

  Kosten

  Om het volgen van een mindfulness training voor iedereen haalbaar te maken gelden verschillende tarieven:

  €255,-particulier zonder vergoeding

  €280,-particulier met vergoeding*

  €325,-Indien de werkgever betaalt**

  *Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de mindfulness training vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden. **Indien de werkgever betaalt komt hier nog BTW bij.

  Zie voor contact en/of meer informatie de website www.zomindful.nl

  Zohair Elabd - Mindfulness trainer

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.