.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inquiry workshop

24 mei @ 09:30 - 31 mei @ 16:30

Tweedaagse online workshop op  24 & 31 mei 2024
Meer vaardigheid en gemak ontwikkelen in inquiry

Inquiry is een van de belangrijke ‘tools’ van een trainer. Tegelijkertijd kan het ook het moeilijkste onderdeel zijn van het trainerschap, omdat het vraagt onderzoekend te werken en niet steeds aktief in te grijpen. Een heel andere rol dan die in het werk van docent of therapeut.

Werkvorm:
Deze dagen staan in het teken van de kunst van de dialoog. We oefenen met verschillende vormen in het inquiry ‘landschap’. Je krijgt meer achtergrond bij de rol van de trainer en de toepassingen van inquiry. Een interactieve workshop waarin theorie en reflectie worden afgewisseld met veel oefening. Een training voor alle trainers die hun inquiry vaardigheden willen opfrissen of verder verdiepen. En bovenal voor hen die meer gemak en ontspanning in de inquiry willen ontwikkelen. Leer los te komen van het geijkte rijtje “juiste vragen” en in plaats daarvan beter aan te sluiten bij waar je deelnemers ècht behoefte aan hebben.

Gegevens

Begin:
24 mei @ 09:30
Einde:
31 mei @ 16:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://lotheijke.com/nl/agenda/inquiry-workshop/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon
020-6854592
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online