.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness Supervisieopleiding

7 december 2023 @ 16:00 - 30 november 2024 @ 17:00

Ben je een mindfulness supervisor en op zoek naar meer achtergrond en vaardigheden in supervisie?
Of wil je starten met supervisie geven?
Schrijf je dan in voor de internationale Mindfulness Supervisieopleiding die 0p 7 december 2023 van start gaat.

Een supervisieopleiding voor trainers van MBSR, MBCT, MBRP, MSC, MBCL en andere MBP’s. Na de opleiding ben je in staat ook aan mensen met andere professies supervisie te geven.

Veel supervisoren zijn ooit begonnen omdat ze veel vakinhoudelijke ervaring hadden – als mindfulnesstrainer. Voor het supervisievak is ervaring als mindfulnesstrainer uiteraard een vereiste, maar ook veel andere kennis en vaardigheden. Mindfulness wordt voornamelijk ervarings-gebaseerd onderricht, dat wil zeggen dat de deelnemers vooral leren van en over hun eigen ervaringen, en minder vanuit theoretisch onderwijs. Als supervisor trekken we die ervaringsgerichte lijn door en werken onderzoekend en reflecterend met de trainers die supervisie ‘halen’.

In deze jaaropleiding leer je uiteraard over theorie en achtergronden van supervisie. Je leert over verschillende supervisiemethoden en interventiestijlen, en gaat met elkaar aan de slag om dit uit te proberen. Tijdens elk van de drie modules worden kennis en vaardigheden uitgebreid en verdiept. Tussen de modules geef je zelf supervisie, en krijg je ook supervisie.

Een inspirerend programma, vinden onze deelnemers, vooral ook omdat je met ervaren trainers uit verschillende landen uitwisselt en samen oefent. Dat geeft nog een extra dimensie aan de opleiding. De voertaal is Engels, werkbaar, maar het hoeft niet perfect te zijn.

INFORMATIE BIJEENKOMSTEN OVER DE OPLEIDING:

31 maart 2023 na de VMBN ALV

14 juni  2023 om 17:00 uur. Aanmelden per email

Gegevens

Begin:
7 december 2023 @ 16:00
Einde:
30 november @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://lotheijke.com/en/supervision/supervision-training/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon
020-6854592
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online