.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness supervisietraining: Advanced Themes

13 juni @ 09:30 - 15 juni @ 16:30

Verdiepende module waarin je je supervisievaardigheden verder uitbouwt. We kijken specifiek naar wat er gebeurt in de supervisie relatie. Hoe kun je de condities scheppen om je supervisiesessies goed te laten verlopen? Hoe stimuleer je inzicht, en hoe ga je om met weerstand? Wat kan het leren in de weg staan? En hoe stimuleren we een belichaamd onderzoek?

Een aantal thema’s:

  • Veiligheid en kwetsbaarheid
  • Presentie en belichaming in supervisie
  • Mindfulness in de communicatie
  • Overdracht en tegenoverdracht
  • Omgaan met de innerlijke criticus
  • Hoe je supervisanten te ondersteunen èn uit te dagen

Theorie en achtergrond worden afgewisseld met onderlinge oefening. Ook leer je nieuwe interventietechnieken en is er weer veel ruimte voor onderlinge oefening in de praktijk en reflectie op het geleerde.

Dit is module 2 van een een serie van drie, die samen de Mindfulness supervisieopleiding vormen. De module kan ook los gevolgd worden. Het programma van de supervisieopleiding richt zich op de mindfulness context, maar na afronding van de opleiding kun je ook professionals in andere werkvelden coachen en begeleiden.

Ingangseis is module 1. Die mag ook elders gevolgd zijn.

Geaccrediteerd door het Mindfulness register 

Voor meer informatie over de accreditatie, zie PE-online

Het programma is internationaal – inmiddels hebben collega’s uit meer dan 15 landen de volledige opleiding afgerond – en biedt een unieke gelegenheid om collega’s uit diverse windstreken te leren kennen en samen te werken en te oefenen. De voertaal is Engels dus een redelijke spreekvaardigheid is gewenst, maar geen perfectie. Voor de meeste deelnemers is Engels niet de moedertaal.

Gegevens

Begin:
13 juni @ 09:30
Einde:
15 juni @ 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://lotheijke.com/en/agenda/supervision-module-2/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon
020-6854592
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online