8 mei, 2024

Landelijk Mindfulness Symposium – woensdag 16 oktober op Kasteel Woerden!

Save the date!

Op woensdag 16 oktober organiseert de VMBN voor de tweede keer het Landelijk Mindfulness Symposium. We hebben gekozen voor een centrale en inspirerende locatie: Kasteel Woerden!

Landelijk Mindfulness Symposium 2024

 

Het wordt een dag vol inspiratie en verbinding, op een daarvoor uitstekende en sfeer makende locatie. Met een mix van deelnemers; trainers, andere expertises, stakeholders en wellicht ook de medemens die geïnteresseerd is in Mindfulness. Een dag waarop we mogen samen komen in de gedeelde interesse en passie voor Mindfulness.

Het zal een nagenoeg compleet verzorgde dag voor je worden, waarbij je mag genieten van een kasteel-lunch, koffie/ thee, water en versnaperingen. Indien gewenst sluit je de dag af met een borrel en kun je nog net even diegene opzoeken die je nog niet hebt kunnen spreken op de dag zelf.

De voorbereidingen zijn dus volop in gang en binnenkort komen we met het thema en meer inhoudelijke informatie over het programma bij jullie terug.

Help mee en zet dit symposium in het zonnetje:

Zet deze datum dus alvast in je agenda! Hoe meer deelnemers aanwezig, hoe groter de inspiratie en verbinding die dag mag worden. Breng daarom gerust deze dag onder de aandacht in je directe omgeving (denk aan intervisie-groep, collega-trainers, andere collega’s, vrienden, familie etc.). Mocht je op social media actief zijn, deel t.z.t. ook de posts die eraan komen om samen een zo groot mogelijk bereik te genereren naar diegene die mindfulness in zijn of hart meedraagt of nog mag ontdekken! Op deze manier draagt dit event bij aan het verder inbedden van Mindfulness in onze maatschappij.

Accreditatie Mindfulness Register

Voor het Landelijk Mindfulness Symposium wordt accreditatie aangevraagd bij het Mindfulness Register. De aanvraag kan pas gedaan worden als het programma volledig is ingevuld en daar zijn we nog druk mee bezig. Zodra accreditatie is verkregen zullen we dat vermelden bij de programmagegevens.

Ideeën voor het programma? Of meewerken aan dit event?

Merk je iets op waarvan je zegt: dit thema maakt mij enthousiast? Of wil je iets meemaken of leren die dag? Laat het ons weten!