15 mei, 2024

We zijn blij met de benoeming van twee nieuwe bestuursleden in de ALV van 14 mei

Ghislaine Artim – Marketing & Communicatie

Ghislaine zich voor:

Ghislaine Artim bestuurslid VMBNMijn naam is Ghislaine Artim en ik ben verheugd om me aan te sluiten bij het bestuur van de VMBN als verantwoordelijke voor de portefeuille Marketing & Communicatie. Ik breng meer dan 20 jaar internationale marketingervaring met me mee, met een achtergrond bij commerciële bedrijven zoals Kipling, PUMA en Hunkemöller, en als voormalig Commercial Marketing Director bij G-Star RAW.

Mijn persoonlijke reis heeft me geleid tot een diepe waardering voor mindfulness, vooral na een burn-out die me dwong mijn leven opnieuw te bekijken. Deze periode heeft me doen inzien dat ik een radicale verandering in mijn leven nodig had, een van meer betekenis en impact. Sinds mijn kennismaking met mindfulness en het ervaren van de positieve effecten ervan op mijn kwaliteit van leven, heb ik me er volledig aan toegewijd. Ik ben ervan overtuigd dat mindfulness niet alleen een persoonlijke transformatie kan bewerkstelligen, maar ook een krachtige tool is om het mentaal welzijn in onze samenleving te bevorderen. Als een sleutel tot een betere wereld.

Ik heb verschillende trainingen gevolgd, waaronder MBSR, MBCL en de trainersopleiding MBCL. Momenteel ben ik bezig met de mindfulness kindertrainer opleiding bij het AMT en de CBCT-trainersopleiding. Daarnaast ben ik betrokken bij de werkgroep SEE Learning Nederland om dit curriculum hier te introduceren.

Ook werk ik aan twee andere projecten: Droomdiertjes – mijn passieproject, gericht op het bevorderen van mentaal, emotioneel en sociaal welzijn van kinderen door middel van speelse, educatieve tools, en UseDem, een denim upcycling project waarbij premium tassen worden gemaakt van afgedankte denim.

De missie van de VMBN, gericht op het ondersteunen van de trainers en het bevorderen van mindfulness in de maatschappij spreekt me diep aan. Ik zie mijn rol binnen de VMBN als een kans om mijn passie voor mindfulness te combineren met mijn professionele ervaring, om zo een waardevolle bijdrage te leveren aan het bereiken van deze doelen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie de kracht van mindfulness te verspreiden en ons in te zetten voor een meer bewuste en veerkrachtige wereld.

Met hartelijke groet,
Ghislaine Artim

 

Wim Oeben – Penningmeester

Wim stelt zich voor:

Wim Oeben bestuurslid en penningmeester VMBN Graag maak ik gebruik van de mogelijkheid mijzelf te introduceren als de nieuwe penningmeester van de VMBN. Mijn beroepsmatige achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Een geruime periode was ik werkzaam bij een grote verzekeraar (thans ASR geheten) en vervolgens enkele jaren DGA van een middelgroot assurantiekantoor. De laatste periode (van 2002 tot 2017) was ik directeur-eigenaar van een adviesbureau annex registermakelaar/taxateur assurantieportefeuilles. Aansluitend, en de laatste periode overlappend, was ik acht jaar voorzitter van de Stichting Theater De Tuin, waarbij de naam theaterdirecteur de lading meer dekt.

Binnen het bestuur wil ik, vanuit mijn financiële en bedrijfsmatige achtergrond, graag een bijdrage leveren aan enerzijds de verdere professionalisering en positionering van de vereniging als geheel en anderzijds het ondersteunen en faciliteren van de trainers bij de uitoefening en kwaliteitsverbetering van hun vak.

Ik ben 72 jaar, woon in Leusden, speel tennis en ben tevens bestuurslid van de Stichting Natuurherstel Baai Dellewal op Terschelling.