Edith Moorman

Capriolo Coaching
psycholoog
Dorpstraat 86c
7361 AX BEEKBERGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-12123796
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, chronische klachten, individuele trainingen

Edith Moorman geeft mindfulness training vanuit haar eigen onderneming Capriolo Coaching. De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.

Edith is psycholoog met meer dan twintig jaar ervaring. Zij heeft zich gespecialiseerd in begeleiding bij stress en burn-out. De basis van waaruit zij werkt is de positieve psychologie, een stroming die zich richt op de kracht en mogelijkheden van mensen. Als persoon straalt zij veel rust uit waarbij haar open houding uitnodigend is en de ruimte geeft om je eigen pad te volgen binnen de kaders van de training.

Het integreren van mindfulness in haar eigen leven is voor Edith zeer waardevol gebleken. Ze leeft steeds bewuster vanuit de gedachte dat “happiness is now here or nowhere” waarbij dagelijks mediteren leidt tot merkbare veranderingen in hoe ze haar leven leeft en ervaart. Ze vindt het dan ook een voorrecht om mindfulness te mogen delen met anderen omdat ze weet hoeveel het in positieve zin kan bijdragen aan ieders leven. Mindfulness is meer dan een manier om stress te verminderen of beter in je vel te zitten. Het gaat over een manier van leven, over levenskunst.

Naast mindfulness trainingen verzorgt Edith individuele begeleidingstrajecten voor mensen met stress gerelateerde klachten en/of levensvragen. Meer informatie is te vinden op haar website: www.capriolo-coaching.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.