Eric van den Berg

BrainMirror
Mindfulness-trainer en Neurofeedback-trainer
Nieuwe Aamsestraat 26a
6662 ND Elst

Stichting Flowing Mountains
Mindfulness-trainer en Yoga Nidra
Vlasstee 4
6662 DP Elst

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-14114406
E-mail
Website
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, GGZ, onderwijs, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Eric van van den Berg, Mindfulness-trainer en Neuro-therapeut.

Als mindfulness-trainer en Neuro-therapeut begeleid ik mensen om gezonder en gelukkiger te leven. Ik heb een jarenlange ervaring als coach en trainer. Je kunt bij mij rekenen op een luisterend oor, empathisch begrip, een tikkeltje humor en adviezen vanuit wetenschappelijke kennis.

Mijn passie: Ik help mensen weer in contact te komen met hun persoonlijke drijfveren en verlangen en van daaruit andere keuzes te maken. Het raakt mij als mensen zich niet goed kunnen ontplooien of als organisaties in hun ontwikkelingen stagneren.

Mijn talent: Ik denk vanuit mogelijkheden en kansen. Ik weet in elk mens het positieve naar boven te halen, blokkades te benoemen en mensen te bewegen om vanuit hun eigen kracht te veranderen

Mijn benadering: De essentie van mijn werk is verandering van binnenuit. Door te trainen en te coachen faciliteer ik dit innerlijke veranderingsproces. 

Mijn ervaring: Ik geef al meer dan 10 jaar mindfulnestrainingen en behandel mensen met neuro-therapie. Vanaf mijn jeugd ben ik vertrouwd met meditatie en boeddhisme. Tijdens mijn studie kunstgeschiedenis en filosofie maakte ik in 1983 kennis met het zenboeddhisme en ben nu leerling van zenmeester Tenkei Roshi (Zenriver, Uithuizen). Ik heb mijn opleiding tot trainer Mindfulness genoten bij SeeTrue. Mijn opleiding tot neurofeedback-therapeut heb ik gevolgd bij het Neurofeedbackcentrum Hilversum.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.