Esther Albers

Esther Albers Mindfulnesstrainingen en Meer
Mindfulnesstrainer
Oremusplein 87
6815DV ARNHEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0644876978
E-mail
Website

Esther heeft de twee-jarige post-academische opleiding tot mindfulnesstrainer volbracht bij het Radboud Medisch Centrum voor Mindfulness te Nijmegen. Het trainerschap combineert zij met haar gezin met drie jonge kinderen en haar baan als Universitair Docent aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Zij begeleid en superviseert daar studenten psychologie en maakt daarbij ook gebruik van mindfulness.

Mindfulness heeft een centrale plek in het leven van Esther. Het heeft haar meer rust en balans gebracht in een hectisch leven waarin zoveel verschillende rollen vervuld moeten worden. Het stelt haar in staat in in de drukte van alledag, de stilte in mezelf mee te nemen, en het leven te nemen zoals het komt. "Het is als trainer heel bijzonder om mensen de kracht van mindfulness te laten ervaren en vervolgens te zien hoe er meer rust, mildheid, acceptatie en ontstpanning ontstaat".

Esther probeert in haar trainingen de mensen de eenvoud van mindfulness te laten ervaren. En dat mindfulness gewoon gaat over mens-zijn. In de training probeer ik zoveel mogelijk accenten te leggen op geduld, mildheid en zachtheid.

Agenda

  • Mindfulnesstraining MBSR

    ARNHEM
    Start op: 25-09-2020

    Mindfulness training in een kleine groep tot maximaal 6 personen. Bewuste keuze om in kleine groepen te werken om dicht aan te kunnen sluiten bij vragen en individuele processen. Voel je gezien en welkom. Je mag er zijn.

    Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.