Fred van den Bos

Stichting Rust en Bezinning
Mindfulness trainer
Padberglaan 18
6711 PD Ede

De Binnenplaats
Mindfulness trainer
Padberglaan 18
6711 PD Ede

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-13335834
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, overige werkvelden

Specialisatie(s)
MBSR

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, jeugd en gezin, onderwijs

Fred van den Bos biedt zijn mindfulness trainingen aan vanuit de stichting Rust en Bezinning bij therapeutisch centrum de Binnenplaats in Ede. Hij is postacademisch opgeleid tot mindfulness trainer bij het Radboud UMC Centrum voor Mindfulness in Nijmegen en put in de trainingen die hij begeleid uit ruim 30 jaar meditatie ervaring. Naast de reguliere trainingen Mindfulness Based Stress Reduction organiseert en begeleidt Fred ook meditatie bijeenkomsten, TaiJi en QiGong trainingen in Ede en retraites in een klooster in Doetinchem. 

De trainingen en andere activiteiten die Fred verzorgt kenmerken zich door een open en informele sfeer, waarin deelnemers zich prettig en veilig kunnen voelen om op hun eigen manier te leren en te verdiepen. Zo nu en dan is ook wat ruimte voor humor. 

Gelijkwaardigheid, onderling respect en vriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten in alle activiteiten die door Fred vanuit de stichting Rust en Bezinning worden georganiseerd. Voel je welkom je aan te melden voor activiteiten die je aanspreken.

Agenda

  • Mindfulnesstraining MBSR

    Ede
    Start op: 09-04-2024

    Deze training wordt gegeven bij therapeutisch centrum de Binnenplaats in Ede op de maandag avonden van 19:15 uur tot 21:45 uur. De stiltedag is op zaterdag 4 mei van 09:30 uur tot 15:30 uur. Zie Agenda - Stichting Rust en Bezinning voor extra informatie.

    Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.