Hans Kloosterman

Hans Kloosterman, yoga & mindfulness
Mindfulness Trainer
Muzenstraat 72
2511WB DEN HAAG

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
Contact
06-27527941
E-mail
Website

Hans Kloosterman is directeur, ondernemer, auteur, yogaleraar en meditatie en mindfulness expert. Hij heeft 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, was onderdeel van het management team en verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop. Daarna heeft hij 15 jaar een werving en selectiebureau gehad, RS Lifestyle Recruitment. Tijdens deze 15 jaar heeft hij 5 jaar Hindoeïsme en 10 jaar Boeddhisme gestudeerd.In 2014 is het bureau verkocht en is hij zich gaan richten op de markt van welzijn en vitaliteit.

Hij ontwikkelt het bewustzijn om geluk te vergroten en het lijden te verminderen door het aanbieden van fysieke en mentale verander trajecten bij mensen en organisaties. Methoden als oude oosterse fysieke oefeningen en oude en nieuwe mentale oefeningen. Mensen worden getraind in concentratie en inzicht oefeningen om hun fysieke, emotionele en mentale bewustzijn te vergroten door het volgen van het bewustzijnsproces dat verloopt via het herkennen, accepteren en transformeren van positieve en negatieve denk en gedragspatronen.

Door deze verander trajecten verbetert het functioneren en de gezondheid van mens en organisatie. Kwaliteiten in de geest worden ontwikkeld als; effectief communiceren, focus, helderheid, een open gewaarzijn, zelfreflectie, beeldend vermogen, accepteren, loslaten en mindfulness (opmerkzaam zijn of iets in het moment wat prettig, onprettig of neutraal is) om je ′picture of success′ in detail uit te werken om een positieve uitkomst te garanderen.

Agenda

 • Retraite

  Huy
  Start op: 26-07-2021

  YOGA & MINDFULNESS 5-DAAGSE ZOMER RETRAITE ′LEVEN VANUIT JE HART′

  We zullen ons deze 5-daagse richten op het hart. Het hart staat centraal. We zitten teveel in het hoofd en leven steeds minder vanuit het hart. We gaan het hart openen en blokkades weghalen op het hartchakra. Op deze manier kun je volledig van jezelf houden en vanuit vrije wil de optimale verbinding met de ander maken en daar net zoveel van houden. Er is dan geen twee-heid maar heelheid en dan leef je vanuit het hart in eenheid, liefde, licht, vrijheid en vreugde.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Hilversum
  Start op: 13-08-2021

  AYURVEDISCH WEEKEND MET YOGA & MEDITATIE EN MINDFULNESS OP LANDGOED DE HOORNEBOEG ′VERSTILLING EN BALANS′

  Breng je lichaam en geest weer in balans met een Ayurvedisch weekend door middel van Yoga, meditatie, mindfulness, wandelen in de natuur, ayurvedisch eten en ayurvedische massages. We herstellen de verbinding tussen je lichaam en geest en herstellen het evenwicht met de elementen ether, lucht, vuur, water en aarde. Naast tips en adviezen verkopen we ook de ayurvedische oliën die passen bij je constitutie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Hilversum
  Start op: 10-09-2021

  WEEKEND RETRAITE MINDFUL EN GEWELDLOOS LEREN COMMUNICEREN IN COMBINATIE MET YOGA OP LANDGOED DE HOORNEBOEG

  Zowel in onze privésituatie als in ons werk merk je vaak hoe moeilijk het is om je boodschap open en op de juiste toon te communiceren. Dat heeft 3 redenen. Lees verder

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • ONLINE MBSR

  DEN HAAG
  Start op: 28-09-2021

  8 WEEKSE MINDFULNESS 1.0 CONCENTRATIE TRAINING (MBSR) AANGEVULD MET DE AUTHENTIEKE BOEDDHISTISCHE DHARMA/LEER

  Last van stress, angst, boosheid, frustratie en onzekerheid in het dagelijks leven en of de aanwezigheid van het coronavirus? Boek dan nu een Mindfulness 1.0 Training.

  Datum: 28 september - 23 november (8 dinsdagavonden)Tijd: 19.30 - 22.00Locatie: Online

  Incl. het boek van Snob tot Monnik, digitaal werkboek, e-mail updates en een jaar gratis toegang tot de www.hartspace.nl website waar alle begeleidende meditaties, yogalessen, mantras, podcasts etc op staan.

  Training data op de dinsdagavond: 28/9, 5/10, 12/10, 26/10, 2/11, 9/11,

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Huy, Belgie
  Start op: 04-10-2021

  MIDWEEK RETRAITE UNPRISON YOURSELF! BEVRIJD JE VAN BEPERKENDE GEDACHTEN, EMOTIES EN FYSIEKE SENSATIES.

  In ons dagelijkse leven laten we ons vaak beperken door (zelf) gecreëerde belemmeringen en overtuigingen. Die zitten vast in ons hoofd. Door meer te luisteren naar je hart, je intuïtie, je werkelijke potentieel wordt er meer mogelijk in je leven.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Huy
  Start op: 29-10-2021

  YOGA EN MINDFULNESS STILTE WEEKEND IN TIBETAANS KLOOSTER ′STRESS REDUCTIE′

  Stress, Burn-out en Depressie neemt de laatste jaren alleen maar toe. We moeten teveel in deze samenleving! Tijdens deze retraite speciaal gericht op burn-outs leer je alles wat nodig is om een burn-out te voorkomen, maar er ook van te genezen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Renesse
  Start op: 26-11-2021

  YOGA, MEDITATIE & MINDFULNESS WEEKEND AAN HET STRAND ′VERSTILLING′

  We ervaren momenteel veel stress in onze westerse maatschappij. In het hoofd zitten en teveel gedachten hebben is soms lastig. Verstilling en onthaasting is dan fijn. Tijdens dit weekend wordt de juiste aandacht en concentratie getraind om in het moment aan te komen en om van hieruit te gaan leven.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Huy
  Start op: 13-12-2021

  AYURVEDISCHE 5-DAAGSE RETRAITE MET YOGA EN MINDFULNESS ′VERSTILLING EN BALANS′

  Breng je lichaam en geest weer in balans met een Ayurvedische 5-daagse door middel van Yoga, meditatie, mindfulness, wandelen in de natuur, ayurvedisch eten en ayurvedische massages. We herstellen de verbinding tussen je lichaam en geest en herstellen het evenwicht met de elementen ether, lucht, vuur, water en aarde. Naast tips en adviezen verkopen we ook de ayurvedische oliën die passen bij je constitutie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.