Hans Kloosterman

Hans Kloosterman, yoga & mindfulness
Mindfulness Trainer
Muzenstraat 72
2511WB DEN HAAG

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
Contact
06-27527941
E-mail
Website

Hans Kloosterman is directeur, ondernemer, auteur, yogaleraar en meditatie en mindfulness expert. Hij heeft 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, was onderdeel van het management team en verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop. Daarna heeft hij 15 jaar een werving en selectiebureau gehad, RS Lifestyle Recruitment. Tijdens deze 15 jaar heeft hij 5 jaar Hindoeïsme en 10 jaar Boeddhisme gestudeerd.In 2014 is het bureau verkocht en is hij zich gaan richten op de markt van welzijn en vitaliteit.

Hij ontwikkelt het bewustzijn om geluk te vergroten en het lijden te verminderen door het aanbieden van fysieke en mentale verander trajecten bij mensen en organisaties. Methoden als oude oosterse fysieke oefeningen en oude en nieuwe mentale oefeningen. Mensen worden getraind in concentratie en inzicht oefeningen om hun fysieke, emotionele en mentale bewustzijn te vergroten door het volgen van het bewustzijnsproces dat verloopt via het herkennen, accepteren en transformeren van positieve en negatieve denk en gedragspatronen.

Door deze verander trajecten verbetert het functioneren en de gezondheid van mens en organisatie. Kwaliteiten in de geest worden ontwikkeld als; effectief communiceren, focus, helderheid, een open gewaarzijn, zelfreflectie, beeldend vermogen, accepteren, loslaten en mindfulness (opmerkzaam zijn of iets in het moment wat prettig, onprettig of neutraal is) om je ′picture of success′ in detail uit te werken om een positieve uitkomst te garanderen.

Agenda

 • Retraite

  Huy
  Start op: 27-07-2020

  YOGA & MINDFULNESS 5-DAAGSE ZOMER RETRAITE ′LEVEN VANUIT JE HART′

  We zullen ons deze 5-daagse richten op het hart. Het hart staat centraal. We zitten teveel in het hoofd en leven steeds minder vanuit het hart. We gaan het hart openen en blokkades weghalen op het hartchakra. Op deze manier kun je volledig van jezelf houden en vanuit vrije wil de optimale verbinding met de ander maken en daar net zoveel van houden. Er is dan geen twee-heid maar heelheid en dan leef je vanuit het hart in eenheid, liefde, licht, vrijheid en vreugde.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Heerde
  Start op: 25-09-2020

  WEEKEND RETRAITE MINDFUL EN GEWELDLOOS LEREN COMMUNICEREN IN COMBINATIE MET YOGA OP DE VELUWE

  Zowel in onze privésituatie als in ons werk merk je vaak hoe moeilijk het is om je boodschap open en op de juiste toon te communiceren. Dat heeft 3 redenen. Lees verder

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Huy
  Start op: 30-10-2020

  YOGA EN MINDFULNESS STILTE WEEKEND IN TIBETAANS KLOOSTER ′STRESS REDUCTIE′

  Stress, Burn-out en Depressie neemt de laatste jaren alleen maar toe. We moeten teveel in deze samenleving! Tijdens deze retraite speciaal gericht op burn-outs leer je alles wat nodig is om een burn-out te voorkomen, maar er ook van te genezen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Renesse
  Start op: 27-11-2020

  YOGA, MEDITATIE & MINDFULNESS WEEKEND AAN HET STRAND ′VERSTILLING′

  We ervaren momenteel veel stress in onze westerse maatschappij. In het hoofd zitten en teveel gedachten hebben is soms lastig. Verstilling en onthaasting is dan fijn. Tijdens dit weekend wordt de juiste aandacht en concentratie getraind om in het moment aan te komen en om van hieruit te gaan leven.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Hilversum
  Start op: 27-12-2020

  KLASSIEKE 5 DAAGSE VIPASSANA RETRAITE IN STILTE MET YOGA, MEDITATIE EN MINDFULNESS OP LANDGOED DE HOORNEBOEG

  Door zelfonderzoek je zelfkennis vergroten is het grootste goed in het Hindoeïsme en Boeddhisme. We zijn slechts 5% wetend en 95 onwetendheid. Waarom het zelfonderzoek?

  Doordat je jezelf beter leert kennen, ga je beslissingen nemen die dichter bij jouw sterkten en wat je energie geeft liggen. Je lijden wordt minder en je geluk wordt vergroot.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.