Hans Kloosterman

Hans Kloosterman, yoga & mindfulness
Mindfulness Trainer
Delenseweg 8
7352 TB HOENDERLOO

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-27527941
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, individuele trainingen

Hans Kloosterman is directeur, ondernemer, auteur, yogaleraar en meditatie en mindfulness expert. Hij heeft 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, was onderdeel van het management team en verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop. Daarna heeft hij 15 jaar een werving en selectiebureau gehad, RS Lifestyle Recruitment. Tijdens deze 15 jaar heeft hij 5 jaar Hindoeïsme en 10 jaar Boeddhisme gestudeerd.In 2014 is het bureau verkocht en is hij zich gaan richten op de markt van welzijn en vitaliteit.

Hij ontwikkelt het bewustzijn om geluk te vergroten en het lijden te verminderen door het aanbieden van fysieke en mentale verander trajecten bij mensen en organisaties. Methoden als oude oosterse fysieke oefeningen en oude en nieuwe mentale oefeningen. Mensen worden getraind in concentratie en inzicht oefeningen om hun fysieke, emotionele en mentale bewustzijn te vergroten door het volgen van het bewustzijnsproces dat verloopt via het herkennen, accepteren en transformeren van positieve en negatieve denk en gedragspatronen.

Door deze verander trajecten verbetert het functioneren en de gezondheid van mens en organisatie. Kwaliteiten in de geest worden ontwikkeld als; effectief communiceren, focus, helderheid, een open gewaarzijn, zelfreflectie, beeldend vermogen, accepteren, loslaten en mindfulness (opmerkzaam zijn of iets in het moment wat prettig, onprettig of neutraal is) om je ′picture of success′ in detail uit te werken om een positieve uitkomst te garanderen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.