Ilse van Dijk

De Mindfulness Zaak
trainer Mindfulness
Insulindelaan 52
7251 EK VORDEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0644538802
E-mail
Website

In 2012 heb ik De Mindfulness Zaak opgericht. Ik heb mijn professionele Mindfulness opleiding tot trainer (MBSR/MBCT) genoten bij See True Mindfulness Opleiding. Een vervolgopleiding volgde ik bij de Belgische Mindfulnessleraar en schrijver David Dewulf (I Am, Instituut voor Aandacht en Mindfulness) en bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Ik praktiseer vanaf 2005 intensief meditatie o.a. bij Zen Centrum Amsterdam en volgde meerdere retraites bij o.a. Lida Kerssies, Nico Tydeman, Bernie Glassman, Joan Halifax, Frits Koster en Joost van den Heuvel Rijnders.

De Mindfulness Zaak biedt een aantal activiteiten op het gebied van Mindfulness in Vorden in de Achterhoek. Zo start er vier keer per jaar een 8-weekse Mindfulness cursus, worden er Mindfulness stiltedagen georganiseerd en is er de mogelijkheid om mee te doen met een maandgroep Mindfulness die 1x per maand samenkomt.

Daarnaast geef ik ook cursussen in Deventer in opdracht van de MindfulnessFabriek/Stresswise.

Het is echter ook mogelijk om individueel een Mindfulness cursus te volgen zowel in Vorden als in Deventer. Dat kan ook met iemand samen. Voordeel is dat we samen kunnen bepalen wanneer de cursus gaat starten.

Wat je ook kiest, alleen of in een groep, in Vorden of in Deventer: je bent van harte welkom!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.