Jerome Stoel

Jerome Stoel Trauma Therapie & Mindfulness
Trauma Therapeut
Hierdenseweg 17
3841 GV HARDERWIJK

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0341 239 018
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, individuele trainingen

Jerome Stoel begeleidt met Bewust Vrij vipassana retraites, mindfulness trainingen en traumatherapie voor mensen die innerlijke rust en geluk willen bereiken. Hij werkt sinds 2003 zelfstandig als trainer en therapeut, zowel met groepen als met individuen. Hij heeft de eerste 10 jaar gewerkt als NLP trainer en werkt sinds 2013 als Mindfulness MBSR trainer.

Daarnaast heeft hij sinds 2009 een praktijk in trauma therapie. Vanuit deze praktijk werkt hij met uiteenlopende vraagstukken rondom (psycho)trauma zoals vroegkinderlijk trauma, hechtingsproblematiek en emotioneel trauma voortkomend uit misbruik, verwaarlozing en geweld in relaties.

Boeddhistische vorming

De Dhamma (de instructies die de Boeddha gaf voor het bereiken van innerlijke bevrijding) leer je door de ervaring. Hij beoefent consequent mindfulness en vipassana-meditatie, zowel in de formele vorm als in het dagelijks leven. Daarnaast bestudeert hij de Dhamma doormiddel van de boeddhistische geschriften en door de dialoog met zijn leraren. Ook neemt hij regelmatig deel aan korte en lange retraites in Europa en Zuidoost-Azië. Jerome is met vipassana meditatie begonnen in de lijn van Sayadaw U Ba Khin uit Myanmar volgens de methode van S.N. Goenka maar stapte na zijn bezoeken aan Thailand in 2011 over op de methode van Mahasi Sayadaw zoals overgedragen door Sayadaw U Pandita in Myanmar. Hier heeft hij ondertussen drie “special retreats” van 60 dagen gevolgd.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.