Judith Kars

Heanig-An
Mindfulnesstrainer
Ida Gerhardtsingel 171
7207CM Zutphen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06-44271732
E-mail
Website

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Gramsbergen
  Start op: 30-09-2022

  De cursus bestaat uit 8 avonden plus één hele dag. In de les doe je oefeningen die het contact met je lichaam helpen vergroten. Daarnaast onderzoek je je gedachten, je emoties en je gewoonten. Stap voor stap leer je meer over jezelf. Wat zijn stressvolle momenten voor jou? Wat geeft plezier? Welke gewoontes herken je bij jezelf? Kortom leer beter omgaan met stressvolle situaties in je leven. Een 8-weekse training op vrijdagavonden. Inclusief een stiltedag op zondag 6 maart.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Zutphen
  Start op: 06-11-2022

  Op deze stiltedag in Zutphen oefen je om met vriendelijke en open aandacht te zitten, bewegen, wandelen en eten. Je stapt even uit je dagelijkse doen. En bent in stilte met elkaar. We zijn ook veel buiten, er zijn goede wandelmogelijkheden. Meer info vind je op de website

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Gramsbergen (Hardenberg)
  Start op: 20-11-2022

  Een dag waarop je de tijd neemt om samen te oefenen. We zijn te gast bij zorgboerderij in ′t Oolderluk hoes in Gramsbergen. De tuin en de omgeving lenen zich voor stiltewandelingen. Ook binnen ben je je bewust van de natuur om je heen. Het grootste deel van de dag zijn we in stilte. Inclusief lunch. Meer info en opgeven kan op Heanig-an.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCL

  Zutphen
  Start op: 10-01-2023

  Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren In je eentje mindfulness oefenen is één ding, maar hoe gaat dat in je contact met anderen? Wat ontstaat er als je echt luistert en in aandacht spreekt? In deze training gaan we op onderzoek uit. Door het spel van spreken en luisteren te vertragen, ontrafelen we het geheim van een goed gesprek. Daarnaast biedt deze training een verdieping van je cursus mindfulness.

  Deze training is ontwikkeld door Zohair Elabd en Frits Koster. Je leert veel over communicatie maar ook biedt het weer nieuwe mindfulness-technieken. Zo leer je weer andere manieren van mindful bewegen en nieuwe meditaties.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.