Merel Gerrits-Keuss

BalanSanté
Mindfulness trainer
Madeliefstraat 14
2153 EV NIEUW VENNEP

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
Contact
0252676395
E-mail
Website

Merel Gerrits is een mindfulness trainer met meer dan 15 jaar ervaring. Merel is de oprichter van BalanSanté, centrum voor mindfulness -yoga- meditatie in de Haarlemmermeer. 

In 2015 publiceerde Merel haar eerste boek met cd, Mind Yourself, dat gaat over haar werk op het gebied van stressmanagement.

Merel’s Mind Yourself methode maakt Mindfulness en Coaching, op een laagdrempelige en gemakkelijke manier toegankelijk voor iedereen die thuis wil oefenen.

Je kunt bij BalanSanté de Mindfulness MBSR training en diverse mindfulness opleidingen volgen. 

BalanSanté heeft een mooie en vooral rustgevende locatie in Nieuw Vennep.

Namasté bij BalanSanté.

Agenda

 • Workshop

  NIEUW VENNEP
  Start op: 02-11-2019

  2 dagen Mindfulness voor kinderen trainer de trainer workshop

  In 2 zaterdagen leer je mindfulness oefeningen geven aan kinderen (4-14 jaar) en diverse mindfulness oefeningen toe te passen voor jezelf.

  De focus ligt op ervaren, leren, gezelligheid en vooral oefeningen leren geven.
  Merel Gerrits ( Mindfulness docent en Psycholoog) en Rohan Witteman (Mindfulness trainer en basisschool leraar) nemen je mee in de wereld van Mindfulness voor kinderen.

  Wie

  Deze workshop is geschikt voor leraren, therapeuten, groepswerkers, ouders, of iedereen die les of oefeningen wil kunnen geven aan kinderen. Affiniteit of ervaring met mindfulness is een pré.

  Wat

  Deze 2 dagen zijn een prachtige introductie om mindfulness te kunnen geven aan kinderen. Je kunt na deze workshop diverse oefeningen geven aan kinderen, groepen of toepassen in de klas.

  Je leert:

  • Diverse oefeningen geven; speelse oefeningen, meditaties, mindfulness oefeningen, diverse ademoefeningen en bewegingsoefeningen.
  • De do’s en dont’s van het lesgeven en de bijbehorende didactische vaardigheden.
  • Kennis over Mindfulness, stress en effecten van mindfulness.
  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Workshop

  NIEUW VENNEP
  Start op: 06-11-2019

  Mindfulness bij Burnout workshop voor professionals

  Tijdens deze 4 dagen workshop worden verschillende methodes aangereikt die kunnen worden ingezet bij burn-out.

  Je leert diverse mindfulness en cognitieve psychologie oefeningen. De focus ligt op het creëren van mentale en lichamelijke balans.

  We werken aan de verbetering van balans, welzijn en creëren van een gevoel van zingeving en rust. We verdiepen ons in Stress, psychologie, coaching, theoretische oefeningen gericht op stressreductie en uiteraard Mindfulness.

  Je leert:

  • Diverse mindfulness en meditatie oefeningen geven; ademhaling, (zittende) bodyscan, bewegen met aandacht, ontspanningsoefening, visualisatie en vipassana meditatie.
  • Kennis over Mindfulness, burn-out, stress en effecten van mindfulness; psycho-educatie geven.
  • Diverse praktische en mental coaching oefeningen om te kunnen toepassen, zoals Rationele Emotieve Therapie, werken aan belasting/belastbaarheid, van moeten naar willen.

  Deze workshop is geschikt voor therapeuten, mindfulness trainers, meditatie docenten, yoga docenten en sociaal werkers. Je leert diverse oefeningen om te kunnen werken met clienten voor stress coaching. Je ontvangt een certificaat na deelname.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.