Miep van der Drift

Minddrift
Mindfulnesstrainer. Tevens longarts, plaatsvervangend opleider en universitair docent
Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0653946901
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, psycho-sociale oncologie, chronische klachten, wetenschap, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, AGZ, rouw en verlies

Mindfulness training in de zorg voor artsen, verpleegkundigen, leidinggevenden en andere zorgprofessionals. Bij Minddrift kan je training en workshops volgen in mindful leiderschap, mindful werken en mindful coaching met als doel om te werken vanuit je eigen kracht en te bereiken dat je in balans en energiek blijft. De inzichten die deelnemers opdoen in de training leiden tot bewuste keuzes, inspirerend en verbindend leiderschap en effectiever omgaan met (werk)druk en stress. Zo wordt persoonlijke groei gestimuleerd. 

Eigenaar Dr. Miep van der Drift is mindfulnesstrainer en werkt daarnaast als longarts, opleider en docent. Het combineren van de werkzaamheden als longarts en mindfulnesstrainer helpt haar om zowel met het hoofd als het hart werken. Vanuit een verlangen naar persoonlijk inzicht, balans en wijsheid heeft zij zich sinds 2007 verdiept in mindfulness en meditatie. Mindfulness verrijkt haar leven met rust, focus en veerkracht. Het helpt haar om milder en compassievol in het leven te staan. 

  * Ik laat mensen verbinding maken met hun eigen kracht* 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.