Nienke Zevenbergen

Nienke Zevenbergen mindfulness trainingen
Mindfulness trainer
De Wetstraat 24
6814 AP ARNHEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0653958458
E-mail
Website

"Als je het contact met de innerlijke stilte in je verliest, verlies je het contact met jezelf. Wanneer je het contact met jezelf verliest, verlies je jezelf in de wereld. Je diepste besef van jezelf, van wie je bent, hangt nauw samen met innerlijke stilte." Eckhart Tolle

Je leven is vol en er gebeurt veel. Dat kan je het gevoel geven dat je vaker een speelbal dan de spelleider bent van je eigen leven. Met mindfulness ontwikkel je vaardigheden om het heft weer in eigen handen te nemen.

Daarom verzorg ik met veel plezier de klassieke 8-weekse mindfulness trainingen (MBSR) voor volwassenen - individueel of in groepsverband - op een prachtige locatie in Arnhem Noord.Daarnaast geef ik workshops en trainigen voor bedrijven, instellingen en organisaties. Voor degene die een mindfulness training hebben afgerond, bied ik maandelijkse ReMind-avonden aan waarin je de mogelijkheid krijgt om je mindfulnessvaardigheden (weer) op te pakken, een nieuwe impuls te geven en te verdiepen. Ook organiseer ik mini stilte-retraites; een dag van stilte waarin we het leven versimpelen, verstillen en zo ruimte creëren om met onszelf te zijn. 

Kijk hier voor meer informatie: https://www.facebook.com/NienkeZevenbergenMindfulnessTrainingen/

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.