Odiel Witjes

Gezondheidswetenschapper Verpleegkundige
6691AN GENDT

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0634241082
E-mail
Werkveld(en)
AGZ, GGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, wetenschap, overheid, chronische klachten, psycho-sociale oncologie, kinderen en jeugd, individuele trainingen, overige werkvelden

Ik ben Odiel. Een vrouw met, net als iedereen, verschillende rollen. Ik ben vrouw, moeder, vriendin, buurvrouw, dochter van….kortom gewoon mens!

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om mensen te begeleiden naar een leuker en gezonder leven. In 2007 afgestudeerd in de gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht. Bij het landelijk expertisecentrum voor Mindfulness ben ik opgeleid tot gecertificeerd categorie 1 trainer. Meer dan 20 jaar werkte ik als verpleegkundige (BIG-geregistreerd) en daarnaast als docent in verschillende settingen binnen zorg en onderwijs.

Als persoon ben ik diepgaand geïnteresseerd in de mens met al zijn of haar drijfveren, interesses, overtuigingen en kwaliteiten. Mijn vak is me dus op het lijf geschreven;) In 2018 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht: Praktijk Mindset! Vanuit Praktijk Mindset bied ik verschillende vormen van coaching, training en maatwerk aan. Ik vind het belangrijk te werken vanuit gefundeerde actuele inzichten en tegelijkertijd zoveel mogelijk aan te sluiten op de dagelijkse praktijk en de persoon die ik voor me heb. Te werk gaan op basis van de juiste kennis en  tegelijkertijd niet alles onnodig ingewikkeld of complex maken. Ik geloof in de kracht van eenvoud en duidelijkheid en een gezonde dosis positiviteit. GEWOON doen & gewoon DOEN!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.