Sabine Stuckmann

MindfulnessInMotion
Mindfulnesstrainer, compassietrainer, osteopaat, yogadocent
Bakenbergseweg 72
6814MJ Arnhem

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
AGZ
Contact
06-43020228
E-mail
Website

 • Mindfulnesstrainer opgeleid aan het institut fuer Achtsmakeit in Duitsland (internationaal instituut voor opleidingen tot mindfulnesstrainer)www.institut-fuer-achtsamkeit.de
 • opeleid als compassietrainer door Frits Koster en Erik van den Brink in 2017/2018
 • werkzaam als osteopaat in mijn eigen praktijk in Arnhem www.stillmotion-osteopathie.nl
 • yogadocent opgeleid aan saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte www.yoga-saswitha.n
 • opgeleid als body-mind centering practitioner in de VS (4jarige opleiding) www.bodymindcentering.com
 • sinds 1989 beoefen ik aktief zenmeditatie 

Ik geef de klassieke 8-weekse mindfulnesstraining, de 8 weekse compassietraining en wekelijkse yogalessen. De lessen geef ik in mijn eigen centrum in een volledig gerenoveerde kerk in Arnhem, een prachtige, sfeervolle en uitnodigende lokatie. Een plek om thuis te komen en je onder te dompelen in mindfulness- en compassiebeoefening.

Mijn motto: "Elke dag is een nieuwe kans om te leren, te genieten, lief te hebben en jouw leven te waarderen. Bij zon en ook bij regen"

Agenda

 • Compassietraining

  Arnhem
  Start op: 09-09-2019

  Achtweekse verdiepingstraining: ‘van Mindfulness naar Heartfulness’

  De Compassietraining is een vervolg op en verdieping van de Mindfulnesstraining en is bedoeld voor mensen die mindfulness al beoefenen, maar behoefte hebben aan verdieping en met meer mildheid en vriendelijkheid in het leven willen staan.

  Tijdens de training krijg je praktische oefeningen om meer warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te ervaren. De training geeft naast oefeningen ook inzichten in de werking van ons brein. Net als bij de Mindfulnesstraining leer je vooral door je eigen ervaring en de uitwisselingen in de groep.

  Door compassie te trainen kun je werken aan ‘heartfulness’, het ontwikkelen van een milde en liefdevolle houding. Het werkt bevrijdend om minder kritisch te zijn naar jezelf. De angst voor het oordeel van anderen wordt daardoor minder. Juist in momenten van stress en tegenslag helpt het als je in staat bent om jezelf en de wereld om je heen, vriendelijker tegemoet te kunnen treden. Zelfcompassie is een belangrijke pijler voor wie gelukkig wil leven.

  Tijd: maandagavond van 19.30-22.00, 8 bijeenkomsten

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.