Sanne Rouwenhorst

Mindfulness bij Sanne
Mindfulnesstrainer (MBSR), vertrouwenspersoon Jeugdhulp
6821GE ARNHEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-33704191
E-mail
Website

Ervaar je bijvoorbeeld regelmatig stress en spanning, pieker je veel of heb je slaapproblemen en wil je daar iets aan doen? Misschien is Mindfulness bij Sanne iets voor jou!

Sanne helpt je in te leren zien hoe je, ook in een hectisch leven, van Mindfulness kunt profiteren. Bij Sanne mag je jezelf zijn. Met haar rust en accepterende houding creëert ze een veilige sfeer waarin naast diepgang ook ruimte is voor lichtheid en humor. Je leert hoe je Mindfulness toepast in de praktijk én hoe je dat niet vergeet. Ook weet Sanne uit ervaring hoe belangrijk het is om te stoppen met stressen over stress. Ze leert je hoe je op een andere manier naar stress kunt kijken. 

Dit zeggen deelnemers over Sanne: Sanne is rustig en oprecht geïnteresseerd, Sanne geeft me het gevoel dat het wel goed komt, Sanne weet precies waarmee ze bezig is en is professioneel, bij Sanne denk ik aan een zachte uitstraling, aandacht, humor, doorzetter, practice what you preach en een doorvrager, Sanne heeft me geraakt in haar voorbeeldgedrag met betrekking tot mindfulness en heeft een grote diepgang getoond. Wil je meer weten? Neem gerust eens een kijkje op www.mindfulnessbijsanne.nl 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.