Sonja Kobus

Mindfulness Praktijk Nijmegen
Mindfulnesstrainer
Groot Brittanniestraat 4
6663 HT LENT

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0630082020
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, chronische klachten, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, overige werkvelden

′De beoefening van mindfulness is heel eenvoudig′, zegt mijn leraar Thich Nhat Hanh, ′stop, haal adem en breng je geest tot rust. Je komt huis bij jezelf waardoor je ieder moment van het hier-en-nu kunt genieten′. Maar in de drukte van alledag is dat nog niet zo makkelijk. We moeten eerst leren stilstaan om vooruit te komen. Daarom biedt Mindfulness Praktijk Nijmegen een aantal trainingen die je helpen te stoppen, adem te halen en je geest tot rust te brengen. Mindfulness brengt je thuis.

Naast trainingen vanuit mijn mindfulnesspraktijk (www.mindfulnesspraktijknijmegen.nl), geef ik ook trainingen/workshops voor bedrijven en organisaties (www.simulatieconsult.nl). Metta, liefdevolle vriendelijkheid, is de grondhouding van waaruit ik leef en training geef. De kennismaking met mindfulness, in 2002 in het boeddhistisch klooster Plum Village, heeft mij persoonlijk veel gebracht, dit wil ik graag doorgeven. Als je net als ik de kwaliteit van je leven wilt verbeteren, steeds meer verbinding wilt ervaren met jezelf en de wereld om je heen, is mindfulness misschien iets voor jou. Ik nodig je graag uit om bij mij te onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen. 

Ik geloof in de kracht van mensen. In het natuurlijke vermogen te helen en te groeien. Alles wat we nodig hebben is er al, wijsheid, kracht, vertrouwen een warm hart en een heldere geest. Tijdens de mindfulnesstraining ondersteun ik je graag bij het gaan herkennen en  loslaten van de patronen die jou gevangen houden. In mijn groepen weet ik een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creeren.  

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.