10 november, 2020

Webinar Mark Leonard over sociale mindfulness

We zijn heel blij dat Mark Leonard online de workshop ‘Wat is de maatschappelijke waarde van mindfulness?’ voor de VMBN wil verzorgen en nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit erbij te zijn.

In deze workshop zal Mark Leonard zijn inzichten op het gebied van sociale mindfulness met ons delen. Wat betekent mindfulness in de sociale en maatschappelijke context? Hoe ontwikkelen mindfulnessprogramma’s zich en hoe kunnen ze invloed hebben op veranderingsprocessen, individueel en maatschappelijk? Hoe kan mindfulness van betekenis zijn in het functioneren van organisaties? Relevanter dan ooit!

Wie is Mark Leonard?

Pionier Mark Leonard stond aan de wieg van het Oxford Mindfulness Centre en MBCT (geopend in 2008). Al jaren werkt hij aan het ontwikkelen van mindfulnessprogramma’s als veranderinstrument in teams en organisaties, met name in de zorg en duurzame non-profit-omgeving. Deze programma’s staan inmiddels bekend onder de naam Mindfulness-Based Organisational Education (MBOE). Vorig jaar verscheen hierover zijn boek ‘Social mindfulness’. Zijn visie is dat een andere setting (namelijk het functioneren van mensen in een organisatie) vraagt om een andere insteek dan het geval is bij herstel en revitalisering. Hij deelt graag zijn ervaringen hiermee.

Praktische info
Wanneer en waar
27 november 11.00-12.30 uur, online

Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is in de maatschappelijke betekenis van mindfulness (dus niet alleen mindfulnesstrainers).

Kosten
€12,50 (VMBN-leden kostenloos)

Aanmelden