22 december, 2022

Eerste opleider geaccrediteerd door het Mindfulness Register

De Teacher Training Mindfulness Verdiepen en Mindful Communiceren (MVMC) van ZoMindful ism het Gentleminds Instituut voor Compassie, is door het Mindfulness Register als eerste geaccrediteerd!

Het betreft een verdiepende en verbredende 5-daagse mindfulness-based opleiding die als nascholing is ontwikkeld door Zohair Elabd in samenwerking met Frits Koster en Lidewij Severins.

De nascholing heeft maar liefst 52 PE-punten (34 uren voor fysieke contacturen en 18 punten voor studiebelasting) en voldoet volledig aan de eisen voor herregistratie van MBSR-gevorderde trainers, zoals opgenomen in het Mindfulness Register. Meer informatie over deze nascholing, klik hier.

 

Op 1 oktober opende het Mindfulness Register haar deuren voor accreditatie van nascholingen voor mindfulnesstrainers. De accreditatiecommissie van het Mindfulness Register is inmiddels begonnen met de beoordeling van de eerste aanvragen. Klik door naar het register als jij opleider bent en jouw aanbod wilt laten accrediteren!

In de scholingsagenda van het register kan je zien welke opleidingen accreditatie aangevraagd hebben. Staat er een vraagtekentje bij, dan is de de aanvraag nog in behandeling. Staat er een groen vinkje, dan is de opleiding geaccrediteerd.