.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Interpersonal mindfulness oefendag

22 november 2019 @ 10:30 - 16:30

€85,00

Interpersonal mindfulness oefendag.
Mindfulness in contact en communicatie. Met Lot Heijke.

Bij de individuele mindfulness beoefening ervaren de meeste mensen kalmte en inzicht. In de dynamiek van het dagelijkse leven, en zeker in het contact met anderen, kan het nog een hele uitdaging zijn om die kalmte gaande te houden. De aandachtige houding kan in relatie met anderen gemakkelijk op de achtergrond raken, waardoor er sneller ruimte komt voor onze gewoontepatronen en stress.

Het 8-weekse Interpersonal Mindfulness programma (IMP) is ontwikkeld als vervolgprogramma op de basistrainingen MBSR / MBCT, door senior trainers van het Amerikaanse Center for Mindfulness, waar de MBSR ontwikkeld is, in samenwerking met Gregory Kramer, de grondlegger van de Insight Dialogue. In deze training staat de interpersoonlijke mindfulness centraal en werken we met de principes van de Insight Dialogue. Hierbij oefenen we ons om meer aandacht, rust en inzicht te ontwikkelen in relaties met anderen om ons heen. Meer mindfulness te brengen in contact en communicatie.

Een krachtige en diepgaande methode die veel inzicht geeft in rollen en patronen in al onze relaties. Vooral voor trainers, coaches en hulpverleners is dit programma enorm ondersteunend voor het eigen werk. 

Deze dag kun je volgen als kennismaking met de methode, maar ook als verdere oefendag. Ervaring leert dat je elke keer weer nieuwe inzichten opdoet. 

Begeleiding: Lot Heijke. Lot is een gecertificeerd Interpersonal Mindfulness trainer, opgeleid bij het Center for Mindfulness en Metta (VS).

Prijs: E 85 incl. koffie, thee en handout.

Gegevens

Datum:
22 november 2019
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
€85,00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.presentmind.nl/portfolio-view/interpersonal-mindfulness-oefendag/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon:
020-6854592
Website:
www.lotheijke.com

Locatie

De Zamenhof
Zamenhof 108 - unit 7
Amsterdam, 1022 AG
+ Google Maps