.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Interpersonal mindfulness training: online en live 8-weeks programma. Mindfulness in contact en communicatie.

28 oktober 2019 @ 19:30 - 21:30

€295,00

Interpersonal mindfulness training: online en live 8-weeks programma. Mindfulness in contact en communicatie. Met Lot Heijke.

Bij de individuele mindfulness beoefening ervaren de meeste mensen kalmte en inzicht. In de dynamiek van het dagelijkse leven, en zeker in het contact met anderen, kan het nog een hele uitdaging zijn om die kalmte gaande te houden. De aandachtige houding kan in relatie met anderen gemakkelijk op de achtergrond raken, waardoor er sneller ruimte komt voor onze gewoontepatronen en stress.

Het 8-weekse Interpersonal Mindfulness programma (IMP) is ontwikkeld als vervolgprogramma op de basistrainingen MBSR / MBCT, door senior trainers van het Center for Mindfulness, waar de MBSR ontwikkeld is, in samenwerking met Gregory Kramer, de grondlegger van de Insight Dialogue. In deze 8 weekse training staat de interpersoonlijke mindfulness centraal en werken we met de principes van de Insight Dialogue. Hierbij oefenen we ons om meer aandacht, rust en inzicht te ontwikkelen in relaties met anderen om ons heen. Meer mindfulness te brengen in contact en communicatie.

Een krachtige en diepgaande methode die veel inzicht geeft in rollen en patronen in al onze relaties. Vooral voor trainers, coaches en hulpverleners is dit programma enorm ondersteunend voor het eigen werk. 

Het programma is online en live, en de voertaal is Engels. Deelnemers komen vaak uit verschillende delen van de wereld. Dat geeft vaak een extra randje aan de ervaring van ‘common humanity’- de gedeelde menselijkheid. Het weekend is zonder overnachting. Voor degenen die van ver komen hebben we adressen van goede overnachtingsmogelijkheid in de buurt.

Locatie:
Voorafgaand aan de training krijg je een link toegestuurd naar het online platform waarop we elkaar treffen.

Begeleiding: Lot Heijke. Lot is een gecertificeerd Interpersonal Mindfulness trainer, opgeleid bij het Center for Mindfulness en Metta (VS).

Gegevens

Datum:
28 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€295,00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.presentmind.net/interpersonal-mindfulness-training/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon:
020-6854592
Website:
www.lotheijke.com

Locatie

Online