.
De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Landelijk Mindfulness Symposium 2021

1 oktober

€65

Na een succesvol Landelijk Mindfulness Symposium (online) in oktober jl., organiseert het Radboudumc Centrum voor Mindfulness met veel enthousiasme ook dit jaar weer het Landelijk Mindfulness Symposium op vrijdag 1 oktober 2021.

Trainers zien tijdens de (groeps)trainingen veelal witte deelnemers afkomstig uit de midden- en/of hogere klassen. Hoe kunnen we mindfulness in onze huidige samenleving inclusiever maken? En hoe kunnen we als professionals een veilige omgeving creëren voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, leeftijd of seksualiteit? Vragen die we met elkaar zullen onderzoeken en bespreken tijdens het Landelijk Mindfulness Symposium.

Zowel in het ochtendprogramma als in het middagprogramma (workshops) schenken wij aandacht aan dit thema.

Als eerste verwelkomen we Uz Afzal. Vanuit haar ervaring als docent en mindfulnesstrainer zal zij in haar keynote delen met ons hoe zij de mindfulnesstraining heeft aangepast om beter aan te sluiten bij deelnemers van verschillende culturele achtergronden, de LGBTQ+ gemeenschap en deelnemers met fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

Vervolgens zal Rachel Lilley in haar keynote ervaringen delen over haar onderzoek dat zich richt op het samenbrengen van gedragsinzichten en mindfulness om zo (politiek) beleid en grootschalige verandering te ondersteunen en te werken aan een sociaal rechtvaardige en duurzame wereld.

Na de pauze zal Maria van den Muijsenbergh iets vertellen over hoe persoonsgerichte integrale eerstelijnszorg kan bijdragen aan het verkleinen van de gezondheidsachterstanden van kwetsbare groepen en haar bijdrage in diverse onderzoeksprojecten om mindfulness als interventie in te zetten bij laaggeletterde, migranten en sociaal kwetsbaren.

Het ochtendprogramma staat in het teken van diversiteit en inclusie. In de middag worden er diverse workshops aangeboden die aansluiten op het thema.

Voor meer informatie en inschrijven. Klik hier.

 

Gegevens

Datum:
1 oktober
Kosten:
€65
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://radboudcentrumvoormindfulness.nl/landelijk-mindfulness-symposium-2021/

Organisator

Radboudumc Centrum voor Mindfulness
Telefoon:
024 – 3614608
E-mail:
mindfulness@radboudumc.nl
Site:
www.radboudcentrumvoormindfulness.nl

Locatie

Radboudumc Nijmegen of online
Reinier Postlaan 4
Nijmegen, Gelderland 6524GC
+ Google Maps
Telefoon:
024 361 46 08
Site:
www.radboudcentrumvoormindfulness.nl