De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Niet alles van dit aanbod kan in de VMBN Nascholingsagenda opgenomen wordenBen je op zoek naar aanvullende scholing bezoek dan regelmatig de sites van de betreffende opleidingen.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trainersopleiding MBCL – module 1

6 november @ 09:30 - 8 november @ 17:30

€1250

Uitgebreide omschrijving

Erik van den Brink en Frits Koster hebben de training Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) ontwikkeld, als een vervolg- en verdiepingstraining voor deelnemers die eerder de MBSR/MBCT training hebben gevolgd. Compassie is een algemeen menselijke eigenschap, die bij ieder in aanleg aanwezig is, maar die vaak om allerlei redenen niet tot bloei gekomen is. Gelukkig kan compassie door beoefening wel ontwikkeld en verdiept worden en dat is het doel van compassietraining. Beoefening van zelfcompassie is niet egocentrisch maar zorgt juist voor een gezonde relatie met onszelf en voor een grotere empathie en openheid naar anderen toe.

Voor mindfulnesstrainers, (G)GZ hulpverleners, coaches en andere professionals die mindfulness-based werken is een scholingsprogramma opgezet, dat bestaat uit twee modules van beide 3 dagen. Terwijl in module 1 de deelnemers kennismaken met de inhoud van de compassietraining en het persoonlijk ervaren van de oefeningen, ligt in module 2 de nadruk op het meer vertrouwd raken met het werken met het curriculum en het zelf begeleiden van compassiegerichte oefeningen.

Start- en einddatum
6-8 november 2019, Amsterdam (module 1)
20-22 april 2020, Amsterdam (module 2)

 

Gegevens

Begin:
6 november @ 09:30
Einde:
8 november @ 17:30
Kosten:
€1250
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://centrumvoormindfulness.nl/opleiding-mindfulnesstrainer/trainersopleiding-mindfulness-based-compassionate-living

Organisator

Centrum voor Mindfulness
Telefoon:
020 - 320 67 11
Website:
www.centrumvoormindfulness.nl

Locatie

Centrum voor Mindfulness
Raadhuisstraat 15
Amsterdam, 1016 DB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 - 320 67 11
Website:
www.centrumvoormindfulness.nl