20 juli, 2022

MindfulnessRegister zoekt leden voor bestuur en accreditatiecommissie

Het nieuwe Mindfulnessregister voor hooggekwalificeerde mindfulnesstrainers staat nu echt in de startblokken. Voor het bestuur en de accreditatiecommissie van de Stichting Mindfulness Register zoeken we daarom bemensing.

vmbn mindfulness vacatures mindfulnessregister

Wie gaan de lege stoelen vullen?

De VMBN heeft met haar partners hard gewerkt aan een Mindfulnessregister. Inschrijving van een trainer in dit register is een ‘kwaliteitskeurmerk’: cursisten, verwijzers en zorgverzekeraars kunnen erop vertrouwen dat de geregistreerde trainer deskundig, ervaren en betrouwbaar is. 

Stichting

Het Mindfulnessregister krijgt de vorm van een stichting, die gaat functioneren onafhankelijk van de VMBN. De stichting heeft als taak te waarborgen dat de geregistreerde mindfulnesstrainer de juiste opleiding heeft gevolgd, nascholing heeft genoten en voldoende ervaring heeft om het vak goed uit te oefenen. 

Vacatures

Voor het bestuur en de accreditatiecommissie van de stichting zoeken we daarom bemensing. Let op: VMBN-registerleden kunnen wel zitting nemen in de accreditatiecommissie, maar niet in het stichtingsbestuur.   

Lees de uitgebreide vacatureteksten.

Wil je solliciteren? Graag! Stuur dan je curriculum vitae en sollicitatiebrief vóór 1 september 2022 aan info@vmbn.nl.

Heb je vragen? Informatie kun je inwinnen bij Ted van Rijt, bestuurslid van de VMBN.

Ken je iemand in of buiten de VMBN die hier prima in zou passen? Schroom dan niet deze oproep door te geven!