EAMBA-Exchange

Member Countries EAMBA

De VMBN is aangesloten bij de EAMBA (European Associations for Mindfulness). Dit Europese netwerk van mindfulnessverenigingen ondersteunt en stimuleert de dialoog en samenwerking tussen verenigingen van mindfulnesstrainers (MBSR, MBCT en andere evidence-based MBP’s) in Europa.

Als lid van EAMBA kunnen we onze individuele leden uitnodigen om deel te nemen aan het uitwisselingsplatform EAMBA-Exchange. Dat doen we hierbij! In deze groep kun je als (internationale) collega’s elkaar ontmoeten, inspireren en kennis delen.

Hoe het werkt

De leden van EAMBA-Exchange dragen zelf de gespreksonderwerpen aan. Het Exchangeteam organiseert en faciliteert de (online) bijeenkomsten en nodigt steeds een paar collega’s uit die extra thuis zijn in het te bespreken onderwerp. Elke maand zijn er twee bijeenkomsten van maximaal een uur: een op een maandag- en een op een woensdagnamiddag (17.00-18.00/18.30 uur). Je kunt je per (losse) bijeenkomst aanmelden. Voertaal is Engels.

Waarover het gaat

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 29 september 2021, 17.00-18.00 (met mogelijk uitloop tot 18.30 uur).

Sophie Faure en Marro Candice zullen dan hun deskundigheid delen over Mindfulness voor adolescenten en kinderen. Zie link for more information over hun ervaring.
Aanmelden

Na aanmelding kun je de bijeenkomst volgen via Zoom.

Meeting ID: 819 9950 0266
Passcode: 788515
Find your local number: https://us06web.zoom.us/u/kbt3VK2Neg

Dus, ben je VMBN-lid en heb je belangstelling, meld je dan aan!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het Exchangeteam via exchange@eamba.net. Dat kan in het Engels maar ook in het Nederlands. Je bent van harte welkom.

Het EAMBA-Exchange service team bestaat uit: Mirka Kolmaga Białobrzeska – Eugenio Correnti – Jaroslav Chyle – Katleen Van der Gucht – Teresa Ranieri – Katharina Mullen.