14 februari, 2019

VMBN ledendag en ALV

Op 29 maart 2019 vindt de jaarlijkse VMBN ledendag plaats. De VMBN bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is uitgegroeid tot een vereniging van bijna 1.000 leden. Dat willen we graag vieren tijdens de VMBN ledendag op vrijdag 29 maart aanstaande.
 
In het kader van het 10 jarig bestaan hebben we gesproken met de oprichters van de vereniging en met enkele mensen van het eerste uur. Wie zijn deze pioniers, wat wilden ze bereiken en hoe kijken ze nu aan tegen de uitdagingen waar de VMBN voor staat? Het zijn boeiende verhalen! Ben je benieuwd? De interviews zijn te lezen in deze nieuwskolom.

Vrijdag 29 maart zal in het teken staan van een korte terugblik en een diepe buiging naar het verleden, een reflectie op het heden en een vooruitblik naar de toekomst. We zijn zeer vereerd dat Tara Brach ons via livestream in een meditatie begeleidt. Jamie Bristow (van Mindful Initiative) deelt aan de hand van zijn meest recente publicatie zijn visie op het gebied van mindfulness in het publieke domein (via een videopresentatie) en enkele trainers uit ons eigen Nederlandse netwerk zullen hun ervaringen uit de praktijk delen. Cabaretière Marjolijn van Kooten is onze dagvoorzitter.
 
Omdat het een feestelijke dag is, hebben we ook de leden van onze zustervereniging VVM van harte uitgenodigd voor het algemene programma. 
 
Naast het algemene programma is er natuurlijk de ALV, welke alleen toegankelijk is voor leden. Er staan enkele zeer beleidsbepalende zaken op deagenda, waarover de ALV zal stemmen. Ben je lid, pak dan je kans om mee koers te bepalen naar de toekomst en schrijf je snel in! Is het voor jou niet mogelijk om die dag aanwezig te zijn, stem dan anoniem online. Zie voor meer informatie het ochtendprogramma verderop in deze uitnodiging.

Wij kijken ernaar uit jou te mogen verwelkomen en hopen er een mooie inspirerende dag van te maken.

Hartelijke groet van het VMBN bestuur:
Barbara Doelenman-van Veldhoven, Ted van Rijt, Maria Meulenbeek

Onder het kopje “ledendagen” in het ledengedeelte, kun je het programma van de dag bekijken en ook alle belangrijke stukken t.b.v. de ALV vinden.

Onze nieuwsbrief over deze ledendag kun je met uitnodiging én aanmeldmogelijkheid, na inloggen terugvinden in het ledengedeelte onder “nieuwsbrieven”.